Martina Psykiatriker
Martina
Psykiatriker

Min Doktorsjouren handläggare har alltid varit mycket tillgänglig, stödjande och snabb både vad beträffar placeringar och hjälp vid behov.

Som hyrläkare har jag alltid jobbat med Doktorsjouren och aldrigt tänkt mig att byta verksamhet

Jenny Specialistsjuksköterska inom akutsjukvård samt blivande anestesi
Jenny
Specialistsjuksköterska inom akutsjukvård samt blivande anestesi

Alla är olika men en lyhörd chef som försöker sitt yttersta men har omtanke och bryr sig om sin konsult är guld i min mening. Ledarskap och chef i min värld är inte endast hitta jobb och tvinga sin personal att gå ut och jobba. Det är också att tillgodose att konsulten har en bra arbetsmiljö och påminna oss om att vara lediga också så det håller i längden. Har man en bra kommunikation så fungerar samarbetet bättre. Vilket är därför jag är kvar hos min chef

Anki Undersköterska
Anki
Undersköterska

Doktorsjouren har infriat alla mina förväntningar på ett bemanningsföretag. Min närmaste konsultchef fanns hela tiden tillgänglig och var lätt att få kontakt med vilket bidrog till trygghet och trivsel på min arbetsplats. Som vårdpersonal kände jag mig bekräftad, uppskattad och på ett personligt plan ett värnande om mig som människa. När ett nytt uppdrag blir aktuellt kommer jag tveklöst att tacka ja

Ann-Sophie Forss, sjuksköterska
Ann-Sophie Forss
sjuksköterska

Jag är mycket nöjd med att få förmånen att jobba för Doktorsjouren. Allt från första kontakt till slutavstämning sköts alltigenom korrekt och med engagemang.

Finns mycket jag är extra nöjd med men tillgängligheten till min konsultchef och hennes alltid stöttande och uppmuntrande ord gör att jag upplever mig som en uppskattad kollega

Sofie Lidbom Leg.SSK
Sofie Lidbom
Leg.SSK

Har en engagerad konsultchef som är mån om att uppdragen passar mig samtidigt som hon motiverar mig att anta nya utmaningar. Doktorsjouren är alltid snabb på att återkoppla när jag har frågor och funderingar.

Hakar sjuksköterska
Hakar
sjuksköterska

Jag har arbetat hos Doktorsjouren ett tag och trivs oerhört bra. De anstränger sig alltid för att jag ska få den uppdrag jag önskar. Därmed är bolagets tillgänglighet och flexibilitet alltid i topp. Min konsultchef Johanna är otrolig fantastisk att jobba med. Hon är alltid tillgänglig, positiv, försöker alltid att hitta lösningar i det mesta. Jag är supernöjd med vårt samarbete och vill säga att jag är jättetacksam för vår samarbete och att hon är grym!

Allt har fungerat superbra. Det är fantastisk att man har möjligheten att styra över sin egen arbetstid och att man samtidigt får en bra lön för det arbete man utför som hyrsjuksköterska.

Helena Distriktssjuksköterska
Helena
Distriktssjuksköterska

Jag har haft en glad, pigg kontaktperson som alltid är snabb att svara på både mail och SMS och som lyssnat på mina önskemål gällande arbeten. För mig är det viktigt att arbeta inom de områden som jag är extra intresserad av och som ligger geografiskt rätt för mig. Det är inte alltid lätt att hitta just det rätta, men Det känns som att min kontakt verkligen försöker jobba för mina önskningar

Louise sjuksköterska
Louise
sjuksköterska

Jag är mycket nöjd med min konsultchef som alltid är lätt att få tag på. Det är god kontakt, alltid trevligt bemötande och förståelse för vilka slags uppdrag man söker samt god planering för framtiden och framtida uppdrag.

Tydlig kommunikation och hög lön (högsta jag haft i Sverige) samt en konsultchef som själv vet hur det är att jobba som sjuksköterska.

Jag tipsar dessutom andra om att jobba för Doktorsjouren

Cecilia , Aleris
Cecilia
Aleris

Vi har nu haft Doktorsjouren som leverantör under en längre tid med mycket gott utfall. De tillhandahåller oss med flertalet kontinuerliga linjer och vi är väldigt nöjda både med kvaliteten på konsulterna och dialog med konsultchef. Skulle absolut rekommendera Doktorsjouren.

Staffan, allmänläkare
Staffan
allmänläkare

Jag har haft flerårig kontakt med Doktorsjouren.
Under dessa år har jag haft samma rekryterare (Sofia) som ständigt arbetat för att hitta trevliga välskötta arbetsplatser. Jag uppskattar hennes sätt att alltid följa upp pågående uppdrag och ivrigt försöka tillfredsställa mina högt ställda krav på var, när och hur uppdraget skall se ut.

För min del har det gett mig ett par underbara arbetsplatser som jag spenderat många arbetstimmar på.

Ann-Katrin specialistläkare
Ann-Katrin
specialistläkare

Att jobba som konsultläkare via Doktorsjouren har varit väldigt trevligt. Bra bemötande och otroligt bra service både gällande uppdrag, resor och tillgänglig personal. Sofia på Doktorsjouren är en stor tillgång då hon har förmågan att skapa en atmosfär så man trivs att jobba tillsammans med och utföra uppdrag åt dem.

Anna Psykiatriker
Anna
Psykiatriker

Min konsultchef har varit Sandra Thulin hon anstränger sig för att hitta de uppdrag man önskar, antingen geografiskt eller inom visst område inom psykiatrin. Hon lägger ner mycket tid och energi för att skräddarsy uppdragen

Det finns också det “lilla extra”. Sandra brukar höra av sig, fråga hur saker och ting fungerar. Den personliga attityden hjälper att känna sig trygg