Söker du uppdrag som specialistläkare?

Låt oss ta hand om dig när du tar hand om andra!

Vi skräddarsyr en lösning utifrån dina önskemål och ser till att din kompetens kommer till användning på bästa möjliga sätt.

Vi är måna om att du ska få en personlig kontakt och service utöver det vanliga med en marknadsledande ersättning för det arbetet du utför. Vi ser till att du känner dig trygg inför, under och efter ditt uppdrag.

Team-specialist arbetar med en rad olika inriktningar, där ibland: ögonläkare, gynekologer, radiologer, ÖNH-specialister, internmedicinare och kirurger. Vi har en grundlig kvalitetssäkringsprocess och lägger stor vikt vid att du är lämpad för uppdraget. På så sätt kan du alltid vara trygg med att du har en seriös och professionell samarbetspartner.

Lämna gärna in en intresseanmälan så kontaktar vi dig för att berätta mer om vad vi kan erbjuda dig!

Soker du uppdrag som specialistlakare
Soker du uppdrag som specialistlakare

Personlig kontakt

För oss är det viktigt att du får god service, respektfullt bemötande och ett positivt samarbete. Därför tilldelas du en egen konsultchef som har helhetsansvaret för just dig. Konsultchefen följer dig hela vägen och ser till att du har all nödvändig information inför ditt kommande uppdrag och finns behjälplig för att svara på alla frågor som kan uppstå inför och efter ett uppdrag. Tillsammans med dig skräddarsyr vi ett uppdrag som passar just dina önskemål

Trygghet

När du arbetar för Doktorsjouren är du fullt försäkrad. Doktorsjouren har försäkringar som svarar mot Kompetensföretagens Allmänna Bestämmelser. Således är du fullt försäkrad under uppdragstiden.

 • Ansvarsförsäkring
 • Sjukförsäkring
 • Tjänste-grupplivs försäkring- i samarbete med Bliwa
 • Krisförsäkring
 • Tjänstereseförsäkring

Kvalitetssäkring

Vi lägger också stor vikt vid kvalitetssäkring och är noggranna med att samarbeta med kompetenta sjuksköterskor. Vi är ISO certifierade inom både Miljö och Kvalitet, så när du arbetar med oss kan du känna dig trygg med att du förknippas med ett professionellt varumärke som Doktorsjouren.
Vi är lyhörda inför dina önskemål och tar förtroendet du ger oss på största allvar och ser fram emot att möta dig med glädje, ödmjukhet, noggrannhet och respekt.

Resa och boende

Vi ordnar med resa och boende vid behov när du tar uppdrag på annan ort.

Referenser

Ann-Katrin specialistläkare
Ann-Katrin
specialistläkare

Att jobba som konsultläkare via Doktorsjouren har varit väldigt trevligt. Bra bemötande och otroligt bra service både gällande uppdrag, resor och tillgänglig personal. Sofia på Doktorsjouren är en stor tillgång då hon har förmågan att skapa en atmosfär så man trivs att jobba tillsammans med och utföra uppdrag åt dem.

Fördelarna med att arbeta som hyrläkare

Du har möjlighet att arbeta på olika orter runt om i hela landet, kanske har du familj eller vänner på annan ort du kan passa på att träffa samtidigt du tar dig an ett uppdrag?

Lönen är högre än att vara fast anställd, och är en individuell förhandling baserad på kompetens, erfarenhet och flexibilitet.

Du har möjlighet att prova på många olika arbetsplatser vilket gör att du får nya kollegor samt utvecklas in din yrkesroll.

Du har möjlighet till ett mer flexibelt schema med mer frihet

Bemanning- steg för steg

 • 01
  Intresseanmälan

  Kontakta en konsultchef eller gör din intresseanmälan via vår hemsida.

 • 02
  Intervju

  Någon av våra konsultchefer kontaktar dig för en personlig intervju. Utifrån dina tidigare erfarenheter och önskemål försöker vi hitta uppdrag som passar just dina önskemål. Denna konsultchef kommer sedan följa dig hela vägen som ett bollplank och stöd.

 • 03
  Kvalitetssäkring

  I detta steg kommer vi gå igenom ditt CV, kontrollerar din legitimation hos Socialstyrelsen samt IVO och kontakta referenser.

 • 04
  Välja uppdrag

  Tillsammans med din konsultchef går ni igenom uppdrag som matchar dina önskemål. Du får även inloggningsuppgifter till din personliga sida där du själv kan, söka uppdrag som passar dina önskemål samt tidrapportera. Tillsammans med dig skräddarsyr vi ett uppdrag som passar just dina önskemål.

 • 05
  Anställningsavtal

  När du bestämt dig för ett uppdrag och uppdraget är bekräftat skriver vi ett anställningsavtal. Vi ordnar med allt runt omkring uppdraget som försäkringar, boende och resor. Din konsultchef följer dig hela vägen och ser till att du har all nödvändig information inför ditt kommande uppdrag och finns behjälplig för att svara på alla frågor som kan uppstå inför och efter ett uppdrag.

 • 06
  Uppdrag

  Din konsultchef finns med dig hela vägen när du är ute på ditt uppdrag och finns där som ett stöd om du har frågor eller funderingar. Vi stämmer av så att allt känns bra! Du kan nå någon av oss dygnet runt på vårar journummer.

 • 07
  Tidrapportering

  Du tidrapporterar smidigt via vår hemsida varje vecka.

 • 08
  Utbetalning

  Lönen betalas in på det konto du har angivit.

 • 09
  Uppföljning

  Tillsammans med din konsultchef utvärderar vi hur du trivdes på ditt uppdrag.