Söker du uppdrag som psykiatriker?

Låt oss ta hand om dig när du tar hand om andra!

Tillsammans har vi över 15 års erfarenhet av förmedling av sjukvårdspersonal till psykiatriska mottagningar och avdelningar runt om i hela Sverige. Vi har ett stort engagemang i vårt arbete, och har stor nytta av av vår gedigna erfarenhet.

För oss är det viktigt att patienterna får träffa kompetenta och duktiga psykiatriker som är noggrant kvalitetssäkrade.

Vi utgår från dina önskemål

Vi är väldigt måna om att du som psykiatriker känner dig väl omhändertagen och vi vill gärna hjälpa till att underlätta din vardag. Vi utgår helt ifrån era önskemål och gör vårt allra yttersta för att tillgodose dem. Det kan vara allt ifrån att arbeta en strövecka till längre hel- och deltidslinjer.

För oss är det viktigt att våra verksamheter får duktig personal men också att du som läkare känner dig trygg med att du arbetar för ett pålitligt företag.

Vi finns alltid tillgängliga för dig när du behöver oss och månar om att du trivs och känner dig nöjd med ditt uppdrag!

Söker du uppdrag som psykiatriker?

Personlig kontakt

För oss är det viktigt att du får god service, respektfullt bemötande och ett positivt samarbete. Därför tilldelas du en egen konsultchef som har helhetsansvaret för just dig. Konsultchefen följer dig hela vägen och ser till att du har all nödvändig information inför ditt kommande uppdrag och finns behjälplig för att svara på alla frågor som kan uppstå inför och efter ett uppdrag. Tillsammans med dig skräddarsyr vi ett uppdrag som passar just dina önskemål

Trygghet

När du arbetar för Doktorsjouren är du fullt försäkrad. Doktorsjouren har försäkringar som svarar mot Kompetensföretagens Allmänna Bestämmelser. Således är du fullt försäkrad under uppdragstiden.

 • Ansvarsförsäkring
 • Sjukförsäkring
 • Tjänste-grupplivs försäkring- i samarbete med Bliwa
 • Krisförsäkring
 • Tjänstereseförsäkring

Kvalitetssäkring

Vi lägger också stor vikt vid kvalitetssäkring och är noggranna med att samarbeta med kompetenta sjuksköterskor. Vi är ISO certifierade inom både Miljö och Kvalitet, så när du arbetar med oss kan du känna dig trygg med att du förknippas med ett professionellt varumärke som Doktorsjouren.
Vi är lyhörda inför dina önskemål och tar förtroendet du ger oss på största allvar och ser fram emot att möta dig med glädje, ödmjukhet, noggrannhet och respekt.

Resa och boende

Vi ordnar med resa och boende vid behov när du tar uppdrag på annan ort.

Referenser

Martina Psykiatriker
Martina
Psykiatriker

Min Doktorsjouren handläggare har alltid varit mycket tillgänglig, stödjande och snabb både vad beträffar placeringar och hjälp vid behov.

Som hyrläkare har jag alltid jobbat med Doktorsjouren och aldrigt tänkt mig att byta verksamhet

Anna Psykiatriker
Anna
Psykiatriker

Min konsultchef har varit Sandra Thulin hon anstränger sig för att hitta de uppdrag man önskar, antingen geografiskt eller inom visst område inom psykiatrin. Hon lägger ner mycket tid och energi för att skräddarsy uppdragen

Det finns också det “lilla extra”. Sandra brukar höra av sig, fråga hur saker och ting fungerar. Den personliga attityden hjälper att känna sig trygg

Fördelarna med att arbeta som hyrläkare

Du har möjlighet att arbeta på olika orter runt om i hela landet, kanske har du familj eller vänner på annan ort du kan passa på att träffa samtidigt du tar dig an ett uppdrag?

Lönen är högre än att vara fast anställd, och är en individuell förhandling baserad på kompetens, erfarenhet och flexibilitet.

Du har möjlighet att prova på många olika arbetsplatser vilket gör att du får nya kollegor samt utvecklas in din yrkesroll.

Du har möjlighet till ett mer flexibelt schema med mer frihet

Bemanning- steg för steg

 • 01
  Intresseanmälan

  Kontakta en konsultchef eller gör din intresseanmälan via vår hemsida.

 • 02
  Intervju

  Någon av våra konsultchefer kontaktar dig för en personlig intervju. Utifrån dina tidigare erfarenheter och önskemål försöker vi hitta uppdrag som passar just dina önskemål. Denna konsultchef kommer sedan följa dig hela vägen som ett bollplank och stöd.

 • 03
  Kvalitetssäkring

  I detta steg kommer vi gå igenom ditt CV, kontrollerar din legitimation hos Socialstyrelsen samt IVO och kontakta referenser.

 • 04
  Välja uppdrag

  Tillsammans med din konsultchef går ni igenom uppdrag som matchar dina önskemål. Du får även inloggningsuppgifter till din personliga sida där du själv kan, söka uppdrag som passar dina önskemål samt tidrapportera. Tillsammans med dig skräddarsyr vi ett uppdrag som passar just dina önskemål.

 • 05
  Anställningsavtal

  När du bestämt dig för ett uppdrag och uppdraget är bekräftat skriver vi ett anställningsavtal. Vi ordnar med allt runt omkring uppdraget som försäkringar, boende och resor. Din konsultchef följer dig hela vägen och ser till att du har all nödvändig information inför ditt kommande uppdrag och finns behjälplig för att svara på alla frågor som kan uppstå inför och efter ett uppdrag.

 • 06
  Uppdrag

  Din konsultchef finns med dig hela vägen när du är ute på ditt uppdrag och finns där som ett stöd om du har frågor eller funderingar. Vi stämmer av så att allt känns bra! Du kan nå någon av oss dygnet runt på vårar journummer.

 • 07
  Tidrapportering

  Du tidrapporterar smidigt via vår hemsida varje vecka.

 • 08
  Utbetalning

  Lönen betalas in på det konto du har angivit.

 • 09
  Uppföljning

  Tillsammans med din konsultchef utvärderar vi hur du trivdes på ditt uppdrag.