Blog Main Image
Author Image
Posted By
Jessica
Publish Date
Date
September 16, 2024

Rebecca Klarström är en centralgestalt på Doktorsjouren och en av företagets delägare. Med en lång karriär inom olika branscher har hon samlat omfattande kunskap om människor och konsten att omvandla denna kunskap till konkreta resultat. Rebecca, som bor i Sundbyberg med sin sambo, är en driven och målinriktad person som motiveras av att se resultat och bygga starka relationer med sina konsulter och kunder.

Tidigare erfarenheter på andra vårdbemanningsföretag har lett henne till att starta Doktorsjouren tillsammans med Camilla Leahlander, Camilla Storholm och Sofia Finnäs Wikström, där de nu fokuserar på att erbjuda kvalitetssäkrade läkare.

Rebecca berättar att hennes arbete främst handlar om att bygga förtroende och långvariga relationer, något hon anser är nyckeln till framgång. Hennes metod är intensiv och målmedveten, och hon är känd för sin förmåga att ständigt sätta och uppnå nya mål. Hon är också känd för sin genuina omtanke om sina konsulter, vilket bidrar till starka och äkta relationer.

Trots en tidigare vana av att byta jobb ofta, har Rebecca funnit en djup tillfredsställelse och engagemang på Doktorsjouren, där hon ser en framtid präglad av fortsatt tillväxt och framgång. Rebecca ser inte bara på sina resultat utan också på den positiva påverkan hon har på människor runt omkring sig.

För att läsa mer om hur Rebecca Klarström har bidragit till Doktorsjourens framgång och hur hon fortsätter att driva företaget framåt, besök Doktorsjourens blogg.

Our Blog

Read Our Latest Blog

Blog Thumbnail

Doktorsjouren: ISO-certifiering som Garant för Kvalitet och Miljömedvetenhet

Doktorsjouren är ISO-certifierade inom både kvalitet (9001) och miljö (14001), vilket säkerställer hög standard och hållbarhet i deras verksamhet. Genom årliga revisioner förbättrar de ständigt sina processer för att leverera pålitlig vårdpersonal och bidra till ett hållbart samhälle.

Read More
Blog Thumbnail

5 Sätt att Bota Din Höstångest

När mörkret sänker sig och dagarna blir kortare kan många uppleva höstångest. Här är fem effektiva tips för att lindra symptomen och känna dig bättre under den kalla årstiden.

Read More