För dig som sjuksköterska
Uppdrag
Vi erbjuder dig uppdrag i hela landet, på heltid, deltid eller som extrajobb. Du kan arbeta inom privat eller offentlig sektor, vi anpassar uppdraget efter din kompetens och dina önskemål. Många av våra sjuksköterskor har uppdrag på samma ort som de bor.

Personlig kontakt
För oss är det viktigt att du får god service med respektfullt bemötande och ett positivt samarbete. Därför tilldelas du en egen konsultchef som har helhetsansvaret för just dig. Konsultchefen följer dig hela vägen och ser till att du har all nödvändig information inför ditt kommande uppdrag och finns behjälplig för att svara på alla frågor som kan uppstå inför och efter ett uppdrag. Tillsammans med dig skräddarsyr vi ett uppdrag som passar just dina önskemål.

Trygghet
När du arbetar för Doktorsjouren är du fullt försäkrad. Doktorsjouren har försäkringar som svarar mot Kompetensföretagens Allmänna Bestämmelser. På Doktorsjouren erbjuder vi kollektivavtalsliknande anställningsformer och har likvärdiga ansvarsförsäkringar.

Resa och boende
Vi ordnar med resa och boende vid behov när du tar uppdrag på annan ort.

Pension
Som konsult hos oss får du själv välja om du vill att vi ska avsätta pengar till pensionssparande eller få denna summa utbetald på lönen.

Kvalitetssäkring
Vi lägger också stor vikt vid kvalitetssäkring och är noggranna med att samarbeta med kompetenta sjuksköterskor. Vi är ISO certifierade inom både Miljö och Kvalitet, så när du arbetar med oss kan du känna dig trygg med att du förknippas med ett professionellt varumärke som Doktorsjouren.

Vi är lyhörda inför dina önskemål och tar förtroendet du ger oss på största allvar och ser fram emot att möta dig med glädje, ödmjukhet, noggrannhet och respekt.

Varför Doktorsjouren?

Vi har ett långsiktigt engagemang. Som inhyrd sjuksköterska via Doktorsjouren kommer du att kunna känna stolthet över ditt arbete och insats.

Vår värdegrund genomsyrar vårt arbete och därför blir det naturligt för oss att ha stor transparens samt återinvestera i vården och vår personal. I grund och botten handlar vårt arbete om att förbättra vården i landet och vi hoppas kunna göra det med dig.